Ралица Паскалева изненада с думите си по адрес на Алекс Сърчаджиева

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В последните седмици напрежението между Ралица Паскалева и Алекс Сърчаджиева, което оформят като усещане множеството публикации в публичното пространство, взе връх и ето, че едната от двете не издържа и направи коментар, пишат от show.blitz.bg.

Оказа се, че Ралица Паскалева даже не познава лично предишната водеща на „Игри на волята“ Сърчаджиева, а наскоро за двете бе тиражирана информация, че са жестоко скарани именно заради риалити формата. „Безкрайно много харесвам Алекс като актриса, водеща и жена. Ние дори не се познаваме лично, но се надявам скоро това да се случи“, обясни Паскалева и думите й със сигурност са изненадали мнозина. Припомняме, че Алекс Сърчаджиева бе водеща на първи сезон на формата, но изненадващо бе сменена от Ралица и Димо Алексиев във втори, пише „Галерия“.

Алекс Сърчаджиева преживяла нечувано унижение, преди да я изхвърлят от Нова ТВ (Снимки): За мнозина бе изненада отсъствието на Алекс Сърчаджиева от тазгодишния сезон на „Игри на волята“. …Jan 18 2021vijti.com

Александра Йосифова Сърчаджиева е българска актриса. Започва работа като водеща в музикалното предаване „Мело ТВ Мания“ по Канал 1. Завършва 8-о СОУ в София. След това завършва актьорско майсторство за драматичен театър в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ през 2006 г., в класа на проф. Здравко Митков. На 1 септември 2006 г. е назначена на щат в театър „Българска армия“. Играе в различни пиеси в театъра, като по-известните от тях са: „Ножица – трепач“, „Процесът срещу Дон Жуан“, „Чайка“ и други.

Има участия и в няколко филма, като за филма „Шивачки“ е номинирана за награда за главна женска роля. От 2014 г. е на щат в Сатиричен театър „Алеко Константинов“. Била е водеща на BIG и VIP BROTHER (2012-2018 г.) заедно с Ники Кънчев, както и самостоятелно на първи сезон (2019 г.) на „Игри на волята“.

Ралица Красимирова Паскалева е българска актриса. Известна е с ролята си на д-р Стилянова в сериала „Откраднат живот“. Ралица Паскалева е родена на 20 септември 1989 г. в град Русе, България в семейството на Даниела и Красимир Паскалеви.

Учи в СОУПНЕ „Фридрих Шилер“ в град Русе, а по-късно завършва „Първа езикова гимназия“ във Варна. Приета е в още от първия път в НАТФИЗ в класа на проф. Стефан Данаилов. Още преди да завърши академията през 2012 г., започва да снима в български и чуждестранни продукции. През 2014 година излиза филмът „In The Name of The King 3“, където Ралица изиграва главната женска роля – принцеса Арабела и си партнира с холивудската звезда Доминик Пърсел. Следват филми с Ейдриън Пол, Джон Рис-Дейвис, Джош Кели и др. Междувременно играе главната роля в сериала „Кантора Митрани“ по ТВ7. Героинята ѝ е адвокат Милена Хаджийска.

През 2013 играе в 5-и и 6-и сезон в „Столичани в повече“ по БТВ като журналистката Дарина Михайлова. За ролята ѝ на Дженифър в комедията „Корпус за бързо реагиране 2:Ядрена заплаха“, Ралица е номинирана в 3 категории за наградите „Jameson Golden Blend“. Изиграва ролята на Симона Александрова в хита „11А“, излъчен по кината от януари 2016 година. Филм с участието ѝ е по кината и в Русия. „Лабиринти на любовта“ е излъчен и по българската телевизия и кина. През 2015 година Ралица Паскалева завършва ускорен курс Film Acting в известната киноакадемия – NYFA – New York Film Academy в кампуса La Femis в Париж.

На театралната сцена от 2011 до 2012 г. играе на сцената на Театър „Българска армия“ в представлението на проф. Красимир Спасов – „Както Ви Харесва“. Играе цял месец в представленията „Médée, L’insomnie de l’amour monstre“ и „Casanova – Requiem for love“ в театър „Théâtre de l’Épée de Bois“ в Париж. От началото на 2015 година Ралица преподава актьорско майсторство за кино и театър в МОНТФИЗ (Младежка организация за независимо театрално и филмово изкуство). От 2016 година играе в сериала „Откраднат живот“ по НОВА ТВ в ролята на д-р Галя Стилянова. От 2020 година влиза като водещ в реалити предаването „Игри на волята“.

Ралица Паскалева изненада с думите си по адрес на Алекс СърчаджиеваNo ExcerptFeb 6 2021vijti.com

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!