Направете като нова ютията си само с 1 парацетамол

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Съпругът ми не е професионалист по гладенето. Прави го неохотно, забравя да изключи устройството и дори често глади неща, които не могат да се гладят. Ето как се образуват въглеродни отлагания върху нашата ютия и е постоянно загоряла , което никога преди не ми се беше случвало. Опитах се да го почистя, но се страхувах да не повредя повърхността.

Шоколадов пандишпан за торта от 4 съставки, лошото е, че винаги го изяждат и до тортата не стигаме никога Изпичането на няколко блата за домашна торта е малко досадно. Много по-лесно е да направите един б…Feb 12 2021vijti.com

Прочетох много съвети в интернет за това как да почистя ютията . Опитах версията с оцет – не помогна.

На помощ ми дойде съседката, с която разговаряхме в асансьора. Оказва се, че напразно се мъчих няколко седмици! За да почистите ютията от изгарянето у дома , просто трябва да вземете аптечката.

Ще имаш нужда:

ръкавица
парцал
парацетамол

Оставете ютияята да загрее.

Носете ръкавица

Вземете таблетка парацетамол и я разтрийте върху замърсеното място. Ютията бързо ще разтопи таблетката, превръщайки я и въглеродните отлагания в полутечна маса. Използвайте толкова таблетки, колкото е необходимо, за да премахнете изгарянето.Използвайте обикновена суха кърпа, за да избършете останалата смес.

Използвайте функцията за пара, за да се отървете от малки частици, които може да са влезли в отворите. Избършете отново повърхността на ютията.

Оказва се, че можете да почистите желязото от въглеродни отлагания у дома и изобщо да не го повредите. Сигурен съм, че ще ви спести много пари, време и усилия за тези, които имат същия проблем. Споделете полезна информация с приятелите си!

Без брашно и захар – Шоколадова торта за 5 минути Шоколадова торта без брашно и захар Състав: Яйце – 1 бр. Банан – 1 бр. Какао – 2 ч.л. Н…Dec 26 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!