Цветът на косата, който мигновенно добавя 10 години отгоре (снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Жената трябва да остане жена при всички обстоятелства . Така че косата, ноктите и кожата винаги да й изглеждат добре поддържани. Усещането за вкус, умножено по знания, ще осигури добър резултат. Днес ще ви разкажем как да изберете нюанси за боядисването на косата .

Емилия отряза косата и заряза русото! С новата прическа е направо зашеметяваща! (Снимки): Много хора предпочитат да започнат Новата година „на чисто“, като захвърлят старите навици, старит…Jan 5 2021vijti.com

Някои цветове за боядисване на коса добавят възраст и правят външния вид евтин. За щастие съвременното професионално боядисване взема предвид такива нюанси.

НЮАНСИ НА БОЯДИСВАНЕ НА КОСАТА

Обръщайки се към специалист, научихме кои нюанси в повечето случаи правят жените по-възрастни и кои, напротив ги подмладяват. Информацията ще бъде особено подходяща за тези над 50 години .

Нюанси на бои за коса и възраст на жената

Изборът на нюанс трябва да се подхожда внимателно и кои изобщо да се избягват? Особено се фокусираме върху „нюансите на старостта“ , както ги наричат ​​фризьорите.

ТЪЖНИ НЮАНСИ НА КОСАТА, които ви правят ЗАСТАРЯВАЩИ КРАСАВИЦИ

 

Защо русата коса изобщо не подмладява

Червени

Такива нюанси като нар, рубин, махагон и подобни, изискват безупречно състояние на кожата. Но не всички възрастни жени могат да се похвалят с това.

Ако си спомняте, през 90-те червените нюанси на косата бяха мегапопулярни. Тогава много хора се гримираха по този начин: както млади момичета, така и възрастни дами. И какъв е резултатът? Акне по лицето, бръчки, старчески петна – ярките тонове правят всички да се открояват. Същото важи и за тъмните кръгове под очите – те стават по-забележими и изглеждат още по-тъмни. Освен това трябва да се има предвид, че върху сивата коса червените нюанси се оказват по-наситени и ярки.

 

Черно

Много дълбок цвят, който изглежда страхотно на ориенталски жени. Но за представители на типичен славянски външен вид той може да качи моментално 10-15 години отгоре.

Естественият цвят на косата на славяните обикновено е светлокафяв. Когато расте, светлите корени го издават и изглеждат много грозни. Когато боядисвате в черно, трябва внимателно да наблюдавате корените и да посещавате фризьор на всеки две седмици. Кожата също трябва да е идеално равна. Бръчките около очите, назолабиалните гънки и двойната брадичка ще бъдат още по-забележими. В редки случаи черното наистина може да придаде на жената добър външен вид над 50. Но това може да се определи и направи само от компетентен специалист.

Виолетово

Често се получава с помощта на оцветяващи балсами, прилагани върху побеляла коса. Да, не спорим, тониците с виолетов оттенък прекъсват пожълтяването добре след изясняване. Използвайки ги, можете да постигнете красива студена блондинка.

Студеният лилав тон кара кожата да изглежда бледа. Поради това всички недостатъци на кожата ще бъдат по-подчертани. А жените на възраст със синьо-виолетови коси изглеждат някак странно и нелепо. Особено ако те са къси и недодялани.

Перхидролно руса

Популярно се нарича „царевица“. Като изгорена, бяла и жълта коса често се получава от жената, която предпочита да изсветлява косата си у дома. Разбира се, можете сами да боядисате косата си и да намерите желания нюанс на русото, но не е желателно. Но в повечето случаи резултатът изглежда тъжен и евтин. Освен това всички несъвършенства на кожата на лицето ще бъдат ясно видими.

Поради тази причина жените от категория 50+ по-добре избират по-естествени меки руси нюанси . Те включват светло кафяво, пшенично, бежово, пясъчно русо, карамел. Кафявите жени по природа са идеални за червеникави и шоколадови нюанси

 

Цветни кичури

Колкото и да са модерни, не препоръчваме да боядисвате цялата си коса в дъга. Тази опция може да изиграе жестока шега с по-възрастна дама: тя визуално ще остарее и ще направи образа си на клоун .

Какво да направя, ако душата ви иска ярки цветове? Вместо да подчертавате и боядисвате напълно цялата коса, по-добре е да използвате ярка боя като акцент . Например, подчертайте бретон или краища на косата, боядисайте няколко отделни направления.

Разбира се, процесът на боядисване на косата изисква индивидуален подход. Затова не спестявайте за себе си! Свържете се с добри специалисти, които ще предложат правилното решение. Искрено желаем да ги намерим и да се сдобиете с желания цвят.

Нови модерни прически за къса косаНормално е желанието всяка жена да бъде привлекателна на всяка възраст. На 40-50 години става по-тру…Sep 11 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!