Помните ли бебчето, което се роди с белег под формата на сърце? Ето как изглежда 4 години по-късно (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Много хора се раждат с големи родилни петна по тялото. И докато за мнозина подобни бенки се възприемат като проклятие, то за други те са нещо специално, подобно на благословия. Героят на нашата история се казва Чинар – преди 4 години той се появи на бял свят със сърцевидно родилно петно на челото.

Бебе почина след кръщене, разследват свещеникЛекари са извадили вода от дробовете на детето Румънската прокуратура започна разследване по обвинен…Feb 3 2021vijti.com

родилен белег

Сега Чинар е на 4 години и вече е известен. Когато на челото му се появи бенката-сърце , местните просто се влюбиха в него. Всички го обграждаха с внимание, искаха да го прегърнат и да се снимат заедно с него.

родилен белег сърце

Лекарите прогнозират, че бенката може да изчезне до 6-8 години, така че родителите не й обръщат особено внимание. Момчето се превърна в истинска знаменитост .

сладко момченце

Не е ли сладък?

момченце родилен белег

момче в количка

сладур

Семейна двойка от България счупи главата на бебето сиГлавата на 5-месечно бебе е била удряна в пода Семейна двойка от България е била арестувана в съобт…Feb 1 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!