Семейна двойка от България счупи главата на бебето си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Главата на 5-месечно бебе е била удряна в пода

Семейна двойка от България е била арестувана в съобта от полицията в полския град Люблин по обвинение, че е опитала да убие 5-месечния си син, съобщи говорителката на Окръжната прокуратура в града Агнешка Кемпка. Бебето е в болница в тежко състояние, сигналът за евентуално престъпление е подаден от медицинския екип на здравното заведение, информира Монитор.

ПЕТЯ ДИКОВА става фабрика за бебетаПетя Дикова изглежда се е пристрастила към хормоните на щастието, които носи бременността. Водещата …Jan 28 2021vijti.com

През седмицата в една от болниците в Люблин постъпило момченце на 5 месеца с тежки черепни травми. Още на същия ден лекарите, които преглеждали детето сезирали прокуратурата за евентуално насилие.

Детето е било в много тежко състояние, сега вече е малко по-добре.“ – обясни Кемпка. Започналото разследване установило, че родители на момченцето са двойка български граждани – 22-годишната Атанаска Р. и 27-годишният Сашо М. Според обвинението двамата са се опитвали да убият момченцето.

Прокуратурата ги обвинява в това, че са имали умишлено намерение да убият сина си като поне два пъти са удряли главата му твърдия под, предизвиквайки счупване на костите на черепа и мозъчен хематом, което пък е довело до болестно състояние, представляващо опасност за живота на детето.“ – уточни говорителят на прокуратурата.

След задържането им Сашо М. е отказал да дава показания и не се признал за виновен по повдигнатите обвинения. В същото време майката Атанаска Р. е дала показания, според които детето не е удряно нарочно в главата, а го изтървала на пода с главата надолу.

С обвинение се е сдобила и 42-годишната баба на бебето Севджан В. Престъплението, което ѝ се приписва е в това, че не е оказала помощ на дете, намиращо се в непосредствена заплаха за живота. Родителите на 5-месечното момченце са арестувани засега за три месеца. Бабата е с мярка за отклонение полицейски надзор.

Полицайка взе изоставено мирешещо и мръсно бебе и му даде своята… Да си жена полицай и пожарникар доброволец едновременно е голяма работа, но когато си всичко това …Jan 14 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!