Синът на президента и още 13 в пицария замеряли минувачи – отвели ги в полицията

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

МВР отказа да потвърди дали в инцидента е участвал Георги Руменов Радев. Цялата група, включително и той трябва да се явят в понеделник в Четвърто РУП, придружени от родител

Синът на президента Румен Радев – Георги, който все още е непълнолетен, е попаднал в инцидент след купон в центъра на София въпреки противоепидемичните мерки. Новината пусна ПИК, но до късно вечерта нямаше официално потвърждение.

13 младежи се забавлявали в центъра на София в двора на пицария. Веселата компания замеряла минувачи по бул. “Христо Ботев” в събота след 23 часа. Гневен гражданин подал сигнал до МВР.

Той съобщил, че в хостел в района на Петте кьошета има голямо струпване на хора, които мятат предмети по улицата. Полицията веднага се озовала на мястото. Оказало се, че в хостела, в чието приземие имало пицария, купонясват 14 души – 11 непълнолетни и трима пълнолетни. Сред тях бил и президентският син Георги Радев, потвърди неофициално източник от полицията. За случая веднага бил уведомен инспектор от Детска педагогическа стая. По непотвърдена информация младежите, сред които и Георги, били отведени в полицията.

От МВР съобщиха, че родителите на един от “непълнолетните са отказали да дойдат и да вземат детето си”. Пак неофициално се твърди, че това е Гинка Радева – първата съпруга на Румен Радев и майка на Георги.

“Един от пълнолетните, присъствали на адреса, се ангажирал да съпроводи президентския син до дома му”, разкриха източниците ни.

В съобщението не се посочват имена. От полицията добавиха, че всички непълнолетни младежи са призовани да се явят в понеделник с родител в столичното Четвърто РУП.

Това не е първото попадане на името на президентския син в медиите, свързано с неприятен повод.

Точно преди две години се твърдеше, че Георги се забъркал в бой пред дискотека между две момчешки компании. Разправията станала заради момиче, като инициатор на мелето била групичката на Георги.

Името на президентския син бе свързано с бой и през 2017-а. Тогава група седмокласници, какъвто по онова време е Георги, нахлули в класна стая в 38-о училище и набили петокласник.

При проверките по заведенията в нощта срещу неделя друга компания се барикадирала в помещение в хотел в “Бояна”, за да избегне проверка на РЗИ и МВР и последвалите глоби за неспазване на противоепидемичните мерки. Купонджиите били засечени при една от инспекциите, направени в нощта срещу неделя.

ГЕРБ вдигат Петър Стоянов за президент?Нов-стар президент ли ще има България!? Управляващите загатнаха, че готвят изненада за вота за държ…Feb 3 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!