9-годишно момче почина от Ковид, малко след като дробовете му се напълниха с течност, докато играеше с играчките си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Деветгодишно момче почина от коронавирус само часове след като дробовете му се напълниха с течност, докато играеше с играчките си . Джей Джей Боутман почина във вторник – само 12 часа, след като беше  поставено на вентилационно дишане в болница.

То е откарано в местното спешно отделение във Върнън, Тексас, след като се опитваше да диша.По-късно Джей Джей е диагностициран с Ковид и е отлетял до Форт Уърт за специализирано лечение, като медиците са го поставили на вентилатор. Там лекарите съобщават на родителите на младежа, че дробовете му са се напълнили с течност и мозъкът му е бил сериозно повреден от липсата на кислород. На страница на GoFundMe , създадена за подпомагане на плащането на погребението, се казва:

„До вчера той тичаше и играеше, а имаше затруднения с дишането. „Отведохме го във Форт Уърт, където е бил поставен на вентилатор и лекарят казал, че дробовете му са пълни с течност и мозъкът му е подут от липса на кислород. Той беше много силен и се държеше повече от 12 часа, но в края Covid-19 взе още една млада жертва.Току-що беше навършил 9 години по-рано този месец. Джей Джей, който имаше две по-големи сестри, беше „винаги щастлив и пълен с живот“. За последно той посещава Централното начално училище на 22 януари. Училището е затворено веднага след като във вторник е обявена новината за смъртта на Джей Джей, като всички родители, ученици и работници е наредена карантина до 1 февруари.

Проф. Чорбанов: Над 50% от хората няма да реагират на вируса, защото имат преимунитет от предишни срещи с коронавирусиНад половината от хората, които се срещнат с К19, няма да реагират на вируса, защото имат преимуните…Jan 26 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!