На снимки е перфектен, но ето как изглежда прочутият нос на Преслава в действителност след операцията (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Преслава рядко позира без грим, дори когато е в дома си. Сега обаче певицата се реши да се покаже в целия си „блясък“ – т.е. естествена, без грим и без обработени с Фотошоп кадри. Припомняме, че в момента изпълнителката е на почивка в Истанбул заедно с мъжа си Павел, където са се отдали на шопинг и разходки из забележителности, възползвайки се от липсата на дъщеричката им Паола.

Преслава захвърли дрехите предпразнично и показа тяло-трепач! (Снимки): Една от най-обичаните поп фолк-изпълнителки, гласовитата Преслава , направи необичаен предколеден …Dec 23 2020vijti.com

Преслава пък веднага се възползвала от отворения фитнес в хотела и всяка сутрин денят й започвал с 1-часова тренировка в залата. Именно оттам се щракна певицата. Липсата на грим не беше толкова шокираща, колкото плашещия вид на носа й.

„Прилича на някакво насекомо… мутирала оса, примерно“, „Ето как е изглеждал Майъкл Джексън след последната си операция“, „Те вече са тук! Казах ви, че извънземните отдавна са сред нас“, коментират зевзеци.

Преслава селфи

Носът на Преслава наистина изглежда, меко казано, странно, което на обработените снимки е умело замаскирано. Певицата си направи операция на носа преди малко повече от година. Според специалисти до година след ринопластика обонятелния орган продължава променя формата си и крайният резултат от процедурата може да се забележи едва след 1 година.

Преслава нос

Факт е, че в началото след операцията носът на Преслава не изглеждаше чак толкова обезпокоително. Певицата дори си го харесвала, но минал определен период и започнала да съжалява и да се срамува от вида си. Затова тя постоянно го коригирала с фотошоп.

Преслава без Фотошоп

Преслава напук на завистниците: Имам всичко, получих много повече от онова, за което съм мечталаПоп фолк дивата Преслава има всичко, за което е мечтаела и не се притеснява да го признае. Всъщност …Oct 6 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!