Преслава захвърли дрехите предпразнично и показа тяло-трепач! (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Една от най-обичаните поп фолк-изпълнителки, гласовитата Преслава , направи необичаен предколеден подарък за всички свои фенове. Красавицата публикува изкусителен кадър , на който позира доста разсъблечена и демонстрира перфектно тяло . Трябва да отбележим, че певицата, която държи скандалите и голотията далеч от себе си, е избрала наистина естетично фото, на което е само по черно боди без презрамки.

Дискотека в Пловдив обърка Преслава и ГаленаСгрешен бе постер с участията на изпълнители в „Сикретс“ Пловдивската дискотека „Сикретс“ направи се…Dec 25 2019vijti.com

Снимката зарадва нейните почитатели, които отбелязаха перфектната й фигура, въпреки затворените фитнес зали и голямото ядене покрай изолацията.

Преслава по боди

Макар еротичен, кадърът е и доста стилен.

Изпълнителката на „Новата ти“ позира с черно боди , което идеално подчертава съвършената й фигура. Разбира се, на преден план е и естественият бюст на звездата, който преди няколко години дори намали с операция в Германия.

Поли Генова бе една от първите, която поздрави колежката си за добрия стайлинг и смелостта да покаже малко повече от себе си. Младата тийнсензация Данна, която е наричана още „малката Преслава“, за пореден път показа своето възхищение от идола си. Феновете на фолка все още очакват да видят Галена и Преслава да си разменят реплики, да се върне старото им приятелство, но няма изгледи това да се случи. Двете не се следват в Инстаграм, което доказва хладните им отношения.

Преслава напук на завистниците: Имам всичко, получих много повече от онова, за което съм мечталаПоп фолк дивата Преслава има всичко, за което е мечтаела и не се притеснява да го признае. Всъщност …Oct 6 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!