Д-р Неделя Щонова отказала брак на милионер и живот в 5-звезден лукс! (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Днес д-р Неделя Щонова е едно от най-любимите ни лица от екрана. Красивата дипломирана докторка всяка седмица дава ценни съвети на зрителите, а самата тя е пример за здравословен и физически активен начин на живот.

Днес Неделя нямаше да радва мъжката телевизионна аудитория, ако преди години животът на милионерска съпруга я бе изкушил. Чаровната докторка е била пред брак с американски богаташ , но за негово изумление избягала от 5-звезден лукс, за да се върне в родината си, предават от ПИК.

Неделя Щонова

В плен на сексапила на д-р Щонова попаднал янки по време на специализацията й във Висше училище по медицински науки „Уайл Корнел“ в Ню Йорк. Тогава тя била на 26 години. „Можех да се омъжа за милионер. Трябваше да остана в Америка. Щях да живея в къща с 9 стаи, в двора имаше три далматинеца и езеро с два лебеда. По сценарий се предвиждаше да тичам из околността с разперени, безделни ръце и да дремя в пристанището на тази „луксозна сполука“. Концерти, лакирани каляски, кина, обяди. Щях да играя тенис по цял ден и да свиря на пиано „Фантазия в две части“ от Бах. Но не беше и не е моето нещо това. Сама да пъхна дулото на този безсмислен живот, в дясното си ухо?! Изпълнена с нежелание да се гръмна с подобна нелепост, аз се прибрах в България“, призна д-р Щонова.

С днешна дата тя никак не съжалява за решението си да зареже каляските и безделието, което можел да й подсигури американският й съпруг. Освен, че е телевизионна звезди, онзи ден докторката получи награда от Българската академия на науките. Отличието „Медии и социално отговорно поведение в условията на глобална пандемия“, част от шестото издание на Националните Медицински награди 2020, ѝ връчи академик Богдан Петрунов.

д-р Щонова

„Ние сме продукт на изборите, който правим. Това е. Искам да давам на хората. Искам да привнасям смисъл, знания и светлина в разрешаването на проблемите. Понякога успявам, друг път не успявам. Затова и самата аз не спирам да търся познанието. Затова написах и защитих докторска дисертация. Просто се чувствам добре, когато правя смислени неща. За другите хора. Искам да помагам. За мен, за мира в моя ум и сърце, щастието е в труда, в даването, в помагането. Обичам работата си, обожавам я!“, добяви любимата тв докторка на зрителите. Иначе, след отказания брак на американския милионер, в личен план днес д-р Щонова е щастливо омъжена за своя съпруг – архитект Валентин Маринов.

Лимонадата на д-р Неделя Щонова: Рецептата, която преобърна живота йД-р Неделя Щонова е едно от любимите ни телевизионни лица – красива, интелигентна, нежна и лъчезарна…Jul 11 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!