Проучване установи детайл от ваксината на „Пфайзер“, грижливо спестен от компанията

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Учени от Великобритания са подложили на допълнителни лабораторни изследвания препарата на Пфайзер/Бионтех относно степента му на защита след поставяне на първата доза от ваксината.

Ваксинацията връща българите у нас Не се обсъжда възможност да се поставят дози и в посолствата ни зад граница Ако нямат личен лек…Jan 19 2021vijti.com

Според данните от изследванията, обобщени в ефира на Скайнюз от научния ръководител на проекта Патрик Валънс, първата доза от ваксината на „Пфайзер“ осигурява едва 33-процентова защита, а не анонсираните от американската фармацевтична компания 52 процента.

Въпреки това той смята, че макар ефективността да не е толкова висока, колкото е обявена от фирмата-производител, едва ли е и чак толкова ниска, колкото предполагат новите цифри.

Както е известно, в самото начало от „Пфайзер“ обявиха, че препаратът им осигурява над 90% защита от новия коронавирус след поставянето на двете дози.

Трябва да проучим данните много внимателно, както трябва и да продължим да измерваме степента на защита на ваксината, допълни още Валънс.

Китайското радио със скандални твърдения за „западна“ ваксина„Защо водещите западни медии колективно премълчават за смъртните случаи на ваксинирани с ваксината н…Jan 17 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!