Мъката на един ненужен баща: Имам пет деца, но живея в старчески дом

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Казвам се Юлиян, баща на пет деца, но никой от тях не намери място за мен в дома си. Остарях, разболях се от туберкулоза и тъй като няма кой да се грижи за мен, сега живея в дом за стари хора. Болят ме ставите, бъбреците ми отказват, сърцето също ми създава притеснения, косата ми окапа.

Не мога да си купувам лекарството, което ми е нужно, защото пенсията ми е малка, а в старческия дом ми взимат 75% от нея. Имам три брака зад гърба си и пет деца. Но децата ми не се нуждаят от мен.

На именния си ден: Баща на две дечица избра смърттаМлад мъж, баща на две дечица, избра смъртта пред празненството за именния си ден. 34-годишен мъж уви…Jan 7 2021vijti.com

Те имаха нужда от баща, когато печелех пари. Сега се опитвам да ги накарам да ми помогнат финансово, но отказват под предлог, че аз на тях съм задължен. Така и не разбрах от какво са недоволни. С третата си съпруга се разведох преди години. Венета ми изневеряваше и всячески ме провокираше. В пристъп на гняв й казах, че ще я застрелям с ловджийската си пушка. На другия ден тя подала жалба в полицията и за наличието на оръжие и заплахи срещу жена ми ме вкараха в затвора за една година.

Зад решетките разбрах, че съпругата ми се развела с мен. Докато си излежавах присъдата, бившата ми продала апартамента и когато ме освободиха, се оказах бездомен. Кадърен и способен човек съм, но никъде не ме наеха на работа. От скитане по улиците се разболях от туберкулоза. Искам да работя, за да си купувам лекарствата, само че никой не се нуждае от болен старец.

Трагедия без край: Бащата на певицата Нора не преживя смъртта й и си отиде от инфаркт „До всички приятели на Нора! Както знаете, тя почина на 24 декември 2020 г., няколко дни по-късно,…Jan 7 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!