Ники Кънчев обяви последното съобщение, което му е написал Димо от П.И.Ф. преди да почине

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Вокалистът на една от най-обичаните групи у нас загуби битката в ковид. Новината разтърси мнозина днес.

Своя спомен от студентските години сподели в профила си в социалната мрежа Милица Гладнишка, състудентка на вокалиста на P.I.F. от класовете по куклено актьорско майсторство в НАТФИЗ.

„Димо… Една нежна и по детски чиста душа! Заедно завършихме НАТФИЗ с тройка за дипломния ни спектакъл, направен за три дни – четирима изтърсаци от различни класове! Ще липсваш на цялата Земя. Но, Вселената е твоя сега! Лети!!“ – с тези думи актрисата си взе сбогом с музиканта.

Съпругата на Димо от П.И.Ф разплака България с изповедта сиЛюбомира Пиперова, младата съпруга на вокалиста на група P.I.F. Димо Стоянов, който загуби битката …Dec 23 2020vijti.com

 

Съюзът на артистите в България също почете паметта му. „Сбогом, Димо! Боли! Оставаш завинаги в сърцата ни!“, написаха от гилдията във Фейсбук.

 

 

Ники Кънчев пък разкри последното съобщение, което му е написал Димо от болницата. В него той му признава колко много иска да се видят и да слушат музика, но на добрия стар грамофон.

 

„Имам прекрасна жена, две прекрасни дъщери от тази жена. Две кучета на 10 голден и на 2 той пудел. Страхотни китари, пиана и микрофони. Имам всичко човек, от мен се иска да работя. Искам да ми дойдеш на гости да изслушаме някой албум, но на плоча. Имам си специално място.“

Е приятелю любими, вече си на „специално място“.
Пускай си каквото решиш с другите велики.
Твоята „Приказка“ тук свърши, но продължава горе“, прости се с певеца журналистът.


 

 


„Преди има няма месец се видяхме и си говорихме откровено и вдъхновено на по чаша кафе. Някак покрай проблемите ни се намерихме и си споделяхме, както никога до сега, познавайки се от толкова дълго време. Разказа ми за бъдещите си планове, страхотни идеи, прекрасни проекти…“, написа Рафи Богосян в профила си.

„Наистина не мога да повярвам…
Съболезнования на всички близки и прекрасното му семейство ❤
Вечни, силни и сърцати аплодисменти… за теб.. Димо!“, сбогува се Рафи.
 

 

Почина вокалистът на група P.I.F. Димо СтояновНа 45-годишна възраст почина вокалистът на известната българска група P.I.F. Димо Стоянов. Той бе на…Dec 21 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!