Русата Златка си направи зъби като на Благо (снимка)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Златка се сдоби с искрящо бяла усмивка като мъжа си.

Холивудската усмивка на Златка й струвала малко над 20 бона, но не пожъна очаквания резултат. Тя се харесва и не спира да си показва зъбите в Инстаграм, но феновете я попиляха.

Че има фасети призна самата Златка в социалните мрежи, но пък нейни почитатели не я харесват.

„Все едно е взела зъбите на мъжа си и си ги е напъхала в устата. Не виждали колко му се подиграват на него, че си стори същото“, възмущават се в социалните мрежи. 

Безспорно Златка е една от най-поддържаните жени у нас, а корекциите й са многобройни. Уви, Благо не може да поддържа този висок стандарт на живот, след като бащата на предишната му го ошушка и го върна в първи клас, след като разбра, че слага рога на щерка му.

Основните приходи на влюбените гълъбчета са от работата им като инфлуенсъри. Те рекламират всичко в профилите си, което може да им донесе някой друг лев, за да закърпят бюджета. Най-често рекламират елитни хотели в страната и памперси, включвайки и сина си в тази схема за печалба.

Изненада! Русата Златка купи апартамент на Шарлопов! СНИМКАПлеймейтката Златка Райкова, която наскоро роди първородния си син, купи един от апартаментите на по…Oct 26 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!