Започва да става плашещо-Новият мутирал щам на COVID-19 открит в още три страни освен Англия

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Новият щам на коронавируса, който по-рано бе открит във Великобритания, е открит още в три страни – Нидерландия, Дания и Австралия. Притеснителната новина бе съобщена от Световната здравна организация, информира Би Би Си.

33-годишната Илиана почина от коронавирус няколко дни, след като роди здраво бебе Ден след раждането състоянието на младата жена рязко се влошило, преместена е в реанимация, където…Dec 1 2020vijti.com

Специалистите напомнят, че новият тип на коронавируса се разпространява много по-бързо от този, който ни е известен в момента, но засега не може да се говори дали е по-опасен.

Освен това, няма доказателства, че мутацията на вируса реагира по друг начин на ваксината. Правителството на Нидерландия заяви, че в близките дни започва работа с други страни членки на ЕС с цел проучване на възможното разпространение на новия щам. Освен това, от 1 януари страната взе решение да спре всички полети от Великобритания.

Рапърът Играта разказа за тежката си 2-месечна битка с коронавирусаРапърът Ивайло Иванов – Играта разказа за тежката си 2-месечна битка с коронавируса.  Минаха почти …Dec 2 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!