bTV реши Любен Дилов-син повече да не е в журито на “България търси талант“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

След 9 май Любен Дилов-син няма да бъде част от журито на предаването „България търси талант“ по bTV, съобщава „Булевард България“.

Депутатът от ГЕРБ, когото Бойко Борисов номинира за министър на туризма в проектокабинета на Даниел Митов, няма да участва в предстоящите живи концерти на шоуто.

ГЕРБ-СДС предлага Любен Дилов-син за министър на туризма, Калин Вальов – на културата (ВИДЕО) ГЕРБ-СДС предлага Любен Дилов-син за министър на туризма. Това обяви премиерът Бойко Борисов по вр…Apr 20 2021vijti.com

Останалите членове на журито – Ицо Хазарта, Катерина Евро и Славена Вътова, продължават участието си и предстои да бъде обявен заместник на Дилов.

От bTV още през март са взели решение политикът да не е част от промоционални и PR активности, свързани с шоуто, за да не излъчват политически послания. Епизодите с негово участие са записани много преди да се кандидатира за депутат.

Любен Дилов-син има богат опит в медиите и политиката. Той е бивш сценарист на „Ку Ку“, „Каналето“, „Хъшове“ и „Шоуто на Слави“, продуцент в „Седем осми“. Политическата му кариера започва в движение „Гергьовден“, което беше част от 40-тото НС през 2005 г. През 2009 г. той е водач на листата за евроизборите на коалицията ВМРО, ЗНС, „Гергьовден“ и ЕНП. През 2014 г. беше кандидат за депутат от коалицията на Николай Бареков. На последните парламентарни избори на 4 април 2021 г. беше избран за депутат от ГЕРБ-СДС като водач на листата в Бургас.

Любен Дилов-син не издържа: Трябва ли да тръгнат камиони с трупове, за да повярвамеЛюбен Дилов-син разтърси обществото с менние и предизвика редица коментари. Още от пролетта беше ясн…Nov 30 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!