bTV пече голяма бомба с починалия Маричков

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

bTV и водещият на предаването „120 минути“ Светослав Иванов ще покажат неизлъчено интервю на Кирил Маричков. То е заснето дни преди смъртта му и е трябвало да бъде излъчено по повод неговия 80-и юбилей. Рожден ден, който за жалост той не доживя. 

Това разкритие направи самият Иванов в профила си във „Фейсбук“. Там той публикува и непоказвана до момента снимка с Кирил Маричков. Ето какво точно написа той:

Това е снимка, направена преди 5 дни след интервюто с Кирил Маричков, което с екипа подготвихме по случай 80-тия му юбилей и ще излъчим в неделя. В памет на един аристократ и вселенски талант. Поклон, маестро

Трагедията в петък вечер

Рок легендата на България Кирил Маричков почина при нелеп инцидент в петък вечер (бел. Ред. 11 октомври). Музикантът е паднал на сцената във врачанското село Селановци и е издъхнал в линейката на път за болница.

Повод за участието на Маричков там била изява на „Фондацията“ по повод събора на населеното място.

По време не репетиция, преди концерта, Маричков се спънал и паднал от сцената. Той си ударил много лошо главата.

Линейка била повикана незабавно и пристигнала само след 7 минути. По път за Оряхово и болницата там обаче, музикантът издъхнал.

Колегата му Иван Лечев, който също е бил на мястото, направи потресаващи разкрития за инцидента. Той сподели, че Маричков е паднал по лице и според него едва ли има човек, който може да оцелее след такова падане.

Кой бе Кирил Маричков?

Маричков беше не само талантлив певец, но и виртуозен басист и композитор. Той остави неизличима следа в българската рок музика като основател и фронтмен на легендарната група „Щурците“. С неговата кончина България губи един от своите най-ярки музикални таланти и културни икони.

Новината за смъртта на Маричков разтърси не само музикалните среди, но и цялото българско общество. Феновете и колегите му споделят своята скръб и спомени в социалните мрежи, отдавайки почит на неговото творчество и принос към българската култура.

Кирил Маричков остави богато музикално наследство, включващо множество хитове с „Щурците“ и солови проекти, които ще продължат да вдъхновяват поколения напред. Неговата музика и харизматично присъствие на сцената ще липсват на всички почитатели на българската рок музика.

Очаква се повече подробности около трагичния инцидент да бъдат разкрити в следващите дни. Междувременно, музикалната общност и феновете се обединяват в скръбта си, спомняйки си за невероятния талант и човешките качества на Кирил Маричков.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!