85-годишният Силвио Берлускони вдигна символична сватба с 53 г. по-млада булка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бившият италиански премиер Силвио Берлускони символично се ожени за 32-годишната си годеница Марта Фашина. Церемонията се състоя в събота, 19 март, в историческо имение, наречено Вила Гернето, в град Лесмо, северно от Милано, съобщи Daily Mail.

Силвио Берлускони е на 85 години, Марта Фашина е на 32. Разликата във възрастта между булката и младоженеца е 53 години. Фашина е депутат от партията „За Италия“ на Берлускони.

Церемонията няма юридическа сила и се е превърнала само във „фестивал на любовта“ за двойката. Берлускони и младата му годеница не могат официално да се оженят заради претенциите на пет възрастни деца на експремиера, пише изданието.

Близките на Берлускони са против брака му с Марта Фашин – страхуват се, че тя ще вземе над 5 милиарда паунда. Така се оценява състоянието на 85-годишния Берлускони.

Супербулка! Не е монтаж, кадрите наистина са направени при минус 8 градуса / СНИМКИПловдивският фотограф Андро Дюлгерян публикува поредната си следсватбена фотосесия, заснета на екзот…Feb 2 2022vijti.com

Източник: glasnews

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!