69 годишна жена е в ареста, от глад откраднала кисело мляко

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Отвратителна случка възмути Варна. След подаден сигнал за кражба на хранителни стоки от стелаж на магазин, полицаите са арестували 69-годишна жена от морската столица, която е неизвестна на органите на реда досега.

Кристиан, който уби Милен Цветков, иска да го пуснат от арестаОбвиняемият за убийството на Милен Цветков Кристиан Николов е пуснал молба до Софийския градски съд …Jul 4 2020vijti.com

Сигналът е подаден вчера, а жената вече е в арестувана, съобщиха с гордост от пресцентъра на полицията. Сякаш става дума за особено опасен престъпник! „Жената е откраднала кофичка кисело мляко, няколко кренвирша и хляб от глад, защото не е яла от дни поради бедност.

Може ли да бъде вкарана в затвора, при положение, че има чисто досие, а хиляди престъпници са на свобода?!“, възмутен е варненеца Димитър Николов, който алармира за безобразието.

По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Бабата е задържана за срок до 24 часа и тази вечер трябва да бъде пусната.

ЖЕНИ, ДРУСАНА ЛИ СИ? Видео – резил от ареста на „Мис България“ Покъртителни кадри от задържането на „Мис България“ 1995 Евгения Калканджиева се превърна…May 7 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!