64-годишната Мадона се показа в целия си блясък след като береше душа в болницата (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кралицата на поп-музиката Мадона , която само преди две седмици бе приета по спешност в болница със сериозна бактериална инфекция, вече се възстановява в дома си в очакване на голямото си лятно турне.

И вече се връща към старите си навици. Звездата сякаш се опитва да докаже на всички, че за нея възрастта не съществува. Но резултатът винаги е обратен. На последните снимки, въпреки откровените образи, е просто трудно да забравите на колко години всъщност е звездата.

Мадона

Мадона в огледалото

Мадона

снимки
Legion Media

От една страна, такова желание на звездата да остане „на повърхността“ е разбираемо. В края на краищата поп иконата отдавна е фигура номер 1 в шоубизнеса и в продължение на много десетилетия никой не може да се сравни с Мадж. Ето защо е очевидна причината комерсиално най-успешната изпълнителка в света да се разделя трудно с блясъка си.

Съвсем наскоро беше обявено световното турне на певицата в чест на четиридесетата годишнина от нейната звукозаписна кариера, което трябва да се проведе през лятото-есента на 2023 г. Феновете, разбира се, са много щастливи от това завръщане, но всички са малко притеснени за това как Мадона на 63 ще се справи с многобройните концерти на стадиона?

От снимките, които звездата качва в социалните мрежи, е трудно да се прецени как изглежда всъщност, защото всички са щедро обработени с филтри преди публикация.

На последните снимки тя позира пред огледалото в отворен корсет, мрежест чорапогащник и ботуши над коляното. В допълнение, певицата е сложила чокер с метални елементи. Тя очевидно не се ограничава, опитвайки се да добави максимална еротичност към всеки образ.

Корсетът толкова повдигна бюста на звездата, че кожата в зоната на деколтето се събра на гънки и бръчки. А бедрата в мрежест чорапогащник изглеждаха много масивни и не особено еластични. Освен това внимателните фенове забелязаха и синини.

Напоследък певицата толкова се увлече по разкрасителните процедури против стареене, че вече е много трудно да си спомним, гледайки снимката, истинското й лице и образа, който много липсва на всички. И освен това, умишлено секси тоалетите, които очевидно не са подходящи за възрастта й, също са изненада и смущение за феновете. Това определено не е „Мадоната“, която помним.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!