50-годишната Роси Пейчева в изумителна форма 40 дни след раждането – Снимки

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Певицата Росица Пейчева влезе в топ форма само 40 дни след като стана майка за трети път. Това стана ясно от споделени снимки на обичаната фолклорна изпълнителка заедно с мъничето, а поводът бе навършването на 40 дни от раждането на бебето и вземането на Чистата молитва в църквата.

“…и Господ Бог ти даде живот!“, каза отецът. Сарандисаното ни юначе, малкият Георги (Жорко)! Да ни е здраво и закриляно от ангелчетата! Амин. Първият посетен дом от нашето Слънчице, дома на брат ми Асен Пейчев и прекрасната ни снаха Роси Илийска“ – написа тя, публикувайки фотоси от специалния ден, в който според обичая, след като посетят църквата, майката и бебето отиват заедно за първи път на гости на свои близки.

Стотици коментари, изпълнени с благопожелания от страна на последователите й, стоплиха още повече сърцето на певицата, която грее от щастие в компанията на малкото си съкровище и на своя съпруг.

Припомняме, че гласовитата изпълнителка има две големи деца от предишната си връзка, а с настоящия си съпруг Николай вдигнаха сватба на 31 май 2020 година. Четири години по-късно двамата са щастливи родители на новороден син.

Самата Росица Пейчева не крие, че бебето не е било планирано, тъй като е вече на 50 години и изобщо не е очаквала отново да стане майка.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!