5 различни рецепти за подхранване с мая за добра реколта

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Маята за печене е отличен стимулатор на растежа за градинските растения. Тя има много хранителни вещества, които са от съществено значение за растенията. Тя подобрява почвените микробиоми и инхибират растежа на патогенни микроорганизми.

Настъргвам тиквичките на едро ренде, доматите нарязвам на кръгчета, малко подправки и тортата е готова Тортата с тиквички ще бъде чудесна лятна закуска на вашата маса. Можете да я приготвите с домати, …Jun 22 2020vijti.com

Рецепти с мая:

Разтворете едно кубче мая в 5 литра загрята вода. Оставете за 60 минути да втаса. Пригответе тази захранка непосредствено преди употреба. Вземете 1 литър от маята и разредете в 10 литра вода.

Или пригответе същата горна захранка, като използвате суха мая, 10 грама на 10 литра топла вода и 2 супени лъжици зохор. Поставете на топло място за 60 минути, след което разредете този разтвор 1: 5 с топла вода. Поливането трябва да е под корена.

Растенията обичат тази захранка- разредете 100 г пресована мая и 50 г захар в 3 литра топла вода. Оставете за 7 дни да ферментира. След това се разрежда 1 чаша от разтвора в 10 литра вода и се хранят растенията. Разходна норма 1 литър на храст.

Също може да поливате разсада, той ще расте силен и здрав, а след пресаждане, ще понася добре стреса.

Ягодите реагират добре на горната подхранка, а също така предпазва растенията от гниене. По време на цъфтежа полейте ягодите с този разтвор: разредете 100 г мая в 10 литра вода.

Маята се състои от дрожди, които са микроорганизъм-гъбички, но те няма да работят и няма да донесат ползи, ако се прилагат в студено време.

Всички се чудят как всеки път бера гигантски домати. Просто ползвам един разтвор, който дава този ефектПравилното наторяване и поливане са едни от най-важните неща за постигане на добър добив от домати. …Jun 8 2020vijti.com

ЗАЖЕНАТА

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!