5 модела поли, за които тотално трябва да забравите след 40 години (снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Имам всички стилове поли в гардероба си . Но това не означава, че ги нося еднакво често. Работата е там, че обичам тези дрехи. В крайна сметка полата е привилегия на жената, недостъпна за мъжа. Полите ни позволяват да бъдем едновременно привлекателни и свободни. Модните експерти са съгласни с мнението.

Жените над 40 са несравними: 7 факта, които потвърждават товаЕто защо жените над 40 са просто несравними! Анди Руни е известен журналист, който много често говор…Sep 2 2019vijti.com

Стилистът Александър Рогов смята, че повечето стилове на поли са подходящи специално за младежки външен вид. Наистина, в млада възраст е подходящо да се играе със стиловете и няма шанс да изглеждаме нелепо. И какви стилове поли категорично не са подходящи за дами в зряла възраст , ще разкажем по-нататък.

Дълга права пола

Пола под коляното с права кройка е любим стил на учителките и бизнес жените. Разбира се, в работна среда няма нищо лошо с такъв стил от гардероба. Стилистът обаче подчертава, че този стил прави фигурата правоъгълна, без значение колко пищна или плътно прилепнала е горната част на изображението. Рогов препоръчва да замените права пола с пола-молив или разкрояваща се

Пола-звънец

Романтичният и женствен стил на полата е по-подходящ за млади жени и момичета. Освен това е по-добре да изберете такава пола над коляното. В противен случай визуално ще добави обем на бедрата и ще съкрати краката. Дългата пола-камбана се носи с високи токчета. Но за дами на средна възрастта стилистът препоръчва да я замените с пола с форма А.

Дълги поли за малки дами

През миналия сезон удължените поли в плисе и други бяха на върха на популярността си . Те бяха носени както от момичета с модерен външен вид, така и от жени с малък ръст. В същото време, при нисък ръст, такъв елемент от гардероба не трябва да се носи. В края на краищата, Палечка в мокасини и пола с дължина до глезена изглежда доста безвкусно облечена

Пола от фин плат

Тънката, плътно прилепнала материя на полата е табу не само за зрелите жени, но и за младите момичета. Изглежда грубо. И ако през нея се вижда не само бельо, но и несъвършенства на тялото, ще бъде трудно да се отмие такъв срам. Нека оставим тенденцията за предизвикателни дрехи през далечните 90-те.

Сложни абстрактни рисунки

Моделът на полата трябва да бъде не само интересен за окото, но и разбираем. В противен случай претоварвате изображението с ненужни подробности. Но аксесоарите трябва да носят отговорност за детайлите. Стилистът препоръчва да избирате поли с прости геометрични форми, естествени щампи и цветя.

Разбира се, тези съвети са доста субективни. Трябва да търсите подходящ стил на пола, ръководени единствено от вашия опит и вкус. Какви стилове поли най-често носите? Моля, кажете ни, ако преразгледате предпочитанията си, след като сте изслушали мнението на експерта?

Много важно за жените над 40: 15 тревожни симптома, при които задължително да си направите тест за недостиг на витамин В124% от жените на възраст между 40-60 години страдат от дефицит на витамин В12 . В особено рискова гру…Aug 12 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!