41 литра газ заредени в 33 литра бутилка: Как става това? / СНИМКА

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Абсурдно: Плащаш повече, отколкото резервоарът на колата ти технически може да поеме. Шофьор разказва в социалната мрежа, че е заредил 41 литра газ на 33 литра АГУ бутилка модел „Атикер“. Това се е случило на добре позната марка бензиностанции във Варна. Обектът се намира на булевард „Сливница“ до стадион Локомотив.

Иван Петков твърди, че е платил повече от вместимостта на резервоара на автомобила му. Манимулиране на колонката, техническа грешка в системата или повредена клапа? След като установил, че е платил повече, отколкото резервоарът на колата му технически може да поеме, той е поискал от служителите на бензиностанцията да приспаднат сумата, но те му казали, че горивната му клапа е била повредена.

При преглед в сервиз обаче е установено, че с клапата няма никакви проблеми и изключва на 80%. „Гледайте си бележките!“, съветва Иван Петков.

Междувременно от Българската петролна и газова асоциация съветват при съмнение, че са ударени в количеството, шофьорите веднага да подават сигнал до бензиностанциите.

Магазинерите в Одрин се видях в чудо от това, което сътвориха българитеБyмът нa тъpгoвиятa в Oдpин cлeд ĸaтo бългapитe вeчe мoгaт дa влизaт в Typция caмo c личнa ĸapтa пpe…Aug 13 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!