29-годишният Николай загина след катастрофа с мотора си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Още един млад живот си отиде след фатален удар с мотор.Загубихме изключителен човек – добър съпруг и баща, страдаме заедно със семейството му, казват жителите на село Твърдица 29-годишният Николай Николов от бургаското село Твърдица издъхна две седмици след тежката катастрофа с мотор. Инцидентът стана на 19 юли на пътя Бургас-Малко Търново.

Всяка вечер след работа се събирали с други мотористи, за да карат до Малко Търново и обратно, последния път е бил фатален. Според информацията от полицията той се е движел с несъобразена с пътните условия скорост и при навлизане в ляв завой се блъснал в крайпътен бордюр и изхвърчал от пътя.

Николай беше приет в УМБАЛ-Бургас в много тежко състояние, с черепно-мозъчна травма. Близо две седмици реаниматори се бореха за живота му, въпреки усилията им обаче той не е успял да се пребори.

Цялото село Твърдица скърби за младия мъж.

„Загубихме изключителен човек – смел, достоен и невероятно добър съпруг и баща напусна този свят. Нека душата му да почива в мир и нека силата“, ридаят съседите му.

Младият мъж оставя вдовица и малко дете сираче.

37 са загиналите в зловещ инцидент край Приморско, повечето жени и деца / СНИМКИУтрото на 28 юли не предвещава нищо лошо. Курортистите във ведомствената станция на НИПКИДА (Научно-…Jul 28 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!