25-годишна се похвали със суперкола, часове по-късно загина в адска катастрофа

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

25-годишно момиче, жителка на Мериленд, загина в тежка катастрофа на пътя, след като преди това бе използвало профила си в една от социалните мрежи, за да се похвали с новото си спортно возило.

Малко по-късно обаче полицията съобщава за тежък пътен инцидент, в който, освен 25-годишната Стефания Васкес, загива и нейният спътник – 35-годишния Джонатан Чаркас, информират световните агенции.

Катастрофа и взрив на газова бутилка. Има убити! Жива изгоря 28 годишна  Все още не може да се установи броят на пострадалите, както и на загиналите при ужасяващата ката…Sep 11 2020vijti.com

В катастрофата е участвал и друг автомобил, чиито пътници са били откарани в близката болница, но без опасност за живота.

25-годишната Васкес, която е била майка, е трябвало този петък да се яви в съда, след като на 2-ри август е била арестувана за шофиране в нетрезво състояние и за притежание на огнестрелно оръжие в жабката на колата си, пише Канал 3.

Карбовски яхна джипа по магистралата и се натъкна на катастрофа: Този път е откраднат от вас!Журналистът Мартин Карбовски въведе нов жанр на своята фейсбук страница – „Кратък репортаж от джипка…Sep 5 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!