2-годишно дете се бори 41 дни за живота си – приятел на майка му го залял с гореща вода

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

2-годишно дете се бори 41 дни за живота си, след като приятел на майка му го залива с гореща вода. Малкият Джоуи получава сериозни наранявания и тежки изгаряния, от които умира, въпреки помощта на лекарите, които опитват да го спасят. Инцидентът се случва в германския град Ведел през юни.

Детето било с 56 процента изгаряния по кожата на малкото се телце. Безработният Тим ​​С. от Хамбург избягал след престъплението, но шест седмици по-късно е установен от разследващите. Сега той се намира в ареста в очакване на дело. Обвиненията срещу него в непредумишлено убийство са повдигнати в края на септември.

Сега тялото на малкия Джоуи е освободено, а майката Сабрина М. най-накрая успява да се сбогува с детето си. С голяма болка и безкрайна тъга, около 80 приятели и членове на семейството се събират, за да изпратят момченцето в последния му път.

„Джоуи се бори, ти като майка се бори, но нараняванията бяха твърде силни, а жизнената сила – твърде слаба. В средата на август той беше освободен от мъките, които малкото му тяло вече не можеше да издържи“, коментира пасторът в гробищния параклис във Ведел, който е украсен с балони, детски играчки, плюшени играчки и свещи.

„Никога няма да мога да се справя със загубата. Чакам деня, в който ще мога да си тръгна. Бог ще ме прибере отново у дома и най-накрая отново ще сме заедно с Джоу. Цялото ми щастие беше откраднато от мен. Само моята празна черупка е все още тук“, коментира 34-годишната Сабрина.

Тя пуска молитвени послания в небето с помощта на балони.

Според прокуратурата заподозреният Тим С. е попарил детето в апартамента на майката във Ведел. Тя не е присъствала по време на престъплението.

Според „Билд“ обвиняемият не е показал никакво разкаяние пред полицията след ареста си и е запазил мълчание относно обвиненията.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!