18 годишният Димо Стоянов направи страхотна Игра в Стани Богат, ще отговаря на въпрос за 10 000 лева!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тази вечер на стола на богатството седна 18 годишния Димо Стоянов от Айтос. Той заключи сумата от 2000 лева, въпреки че имаше 3 жокера на разположение.

Димо сподели, че има познания по география и и история. Плановете в живота му са да се дипломира успешно със специалност „Киберсигурност“. По време на своето участие той даде съвет на всички да не отварят съмнителни линкове, да не дават своите лични данни и да не се доверяват на никого в онлайн пространството.

Димо отговаряше с лекота на въпросите и стигна на въпрос за 5000 лева, който бе свързан с това защо Мики Маус е нарисуван с ръкавици.

Именно на него използва жокера 50 на 50, който обаче не му помогна и реши да звънне на приятел. В случая избра учителка и близка приятелка на майка му, която му даде верния отговор, а именно за да е като човек.

Коментарите на зрителите не закъсняха и те адмирират знанията на 18 годишния младеж. Описват го като изключително ерудиран, знаещ и интелигентен. И допълват, че може да послужи за пример.

Нямаме търпение до утрешния епизод, в който ще разберем ще се справи ли Димо с въпрос за 10 000 лева, той има и един жокер – помощ от публиката. С него е и негов приятел, с една година по-голям също от Айтос.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!