16-годишно момче загина след фатална среща с морски дракон

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

16-годишен тийнейджър е издъхнал след убождане от морски дракон край бреговете на каталунския град Жирона, пише новини.бг.

Резултатите от направената аутопсия показват, че младежът е умрял вследствие от анафилактичен шок от пробождането. По информация на испанските медии трагичният инцидент се е случил миналата събота, на 15-и август, когато тийнейджърът е правил любителско видео за морския свят под водата.

Гешев иска 5 години затвор за 23-годишно момче, хвърлило червена боя по съдебната палата23-годишен мъж е обвинен, че е хвърлял червена боя по сградата на Съдебната палата в София. От държа…Aug 20 2020vijti.com

Камерата е иззета като веществено доказателство по случая и злополучният запис предстои да бъде изгледан за допълнително изясняване на ситуацията.

По информация на съдебната медицина младежът е имал белези от убождането в областта на трахеята и на няколко места по лицето, които били с дълбочина между 2 и 3 мм.

Експерти коментират, че токсинът, отделян от въпросната риба, обикновено причинява парене и интензивна болка, която се облекчава чрез прилагане на гореща вода. Но в по-тежки случаи може да доведе до замайване, гадене, загуба на съзнание и дори до смърт от анафилактичен шок.

8-годишно момче се обеси заради сериал-Снимки Голямо семейство от Рязан, Русия – майка, баща и седемте им деца се събрали пред телевизора, за да …Aug 10 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!