15-годишният Камен се обеси, а чичо му получи инфаркт и почина от гледката

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Снимка: Pexels

Чичото на обесения 15-годишен Камен от Нефела си отиде часове след него заради шока. Мъжът на 50-години е Георги Йосифов и е брат на бащата на самоубилия се тийнейджър, съобщи „Бул нюз“.

Той бил болен от диабет и поради големия ужас от трагедията с племенника му забравил да приеме необходимата доза инсулин. Георги се качил в линейката, заедно с медиците при трупа на момчето, но по пътя за болницата му паднало кръвното, получил инфаркт и издъхнал, пише Bulnews.

Близките на починалите са съсипани след трагедията, почернила семейството им, и още не могат да приемат двойната загуба.

Смята се, че Камен е страдал от любовна мъка.

Погребението на Камен и Георги ще бъде днес. По непотвърдена информация се очаква двете тела да бъдат закарани в дома им в 10 часа, а в 12 часа близки и приятели ще се сбогуват с тях в местния гробищен парк.

Историята на Радинела, влюбена до полуда в друг, и Николай, който се обеси 46 дни след жена сиДве деца – момче на 6 г. и момиче на 4, остават сираци след тежка драма между родителите им. Николай…Mar 4 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!