„100% слепият“ ромски големец от Долни Дъбник пак прогледна ВИДЕО

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

След разкритието как слепи по документи братя от Долни Дъбник шофират луксозните си автомобили, един от тях бе засечен да пазарува с размах, без чужда помощ, съобщава trafficnews.bg Хванатият в крачка Горан Станев за пръв път реши да говори, след като бе показан как се справя и зад волана.

Лекари вече 6 месеца не могат да решат слепи ли са братя МариновиРазследване показа как двамата карат луксозни коли, въпреки че според ТЕЛК решение са слепи
Повече о…
Oct 11 2019vijti.com

От новите кадри се вижда как той няма нужда от помощ в магазина. Преди седмица пък, заедно с брат си Станьо Маринов, играеха в казино. По нищо не личи, докато ръчкат ротативките, ромите от Долни Дъбник да са незрящи и да им трябва придружител. Горан Станев обаче твърди, че с брат му имат нужда от 100 процента помощ.

По думите му, експертите също потвърждават това мнение. Не отрича обаче, че е карал автомобил без книжка. В изявление за медията Горан заяви: Попитайте експертите, те са си дали мнението. Аз имам диагноза и решение. Защо не питате лекарите? Те са се подписали на документите, от които е ясно, че имаме че имаме нужда от тази помощ. Аз винаги се движа с придружител.

Може да попитате хората в Долни Дъбник и те ще го потвърдят. На въпрос дали гледа новини и е видял колко майки, а и не само, протестират, тъй като децата им са на легло и наистина се нуждаят от 100% чужда помощ, той отново отговаря: „Попитайте експертите“. После категорично отрече да е платил за фалшива диагноза. Кадрите обаче показват друго. „Виждат и се оправят сами, не само в казината, но и в дискотеките и на всички обществени места. Нямат никакви проблеми“, разказа служител на едно казината, в които двамата братя са редовни посетители.

Прокурорската проверка срещу тях забуксува именно заради липсата на категорично лекарско становище какви проблеми с очите имат братята, които вече имат присъди за пране на пари, но те пък не са влезли в сила, защото се чака да се произнесе Върховният касационен съд. Още веднъж се показват факти относно слепотата на Горан Станев и брат му, за да помогне на 12-те лекари, които трябва да изготвят експертизата, която необяснимо се бави.

На базата на становището на дузината експерти прокуратурата трябва да реши дали да повдигне обвинения на Горан и Станьо Маринови, за които има съмнения, че са издействали пред ТЕЛК документи за инвалидност с фалшиви изследвания. Източник: БЛИЦ

Слави Трифонов разказа за първата жена в живота си: Това е една история, която никак не искам да си спомнямПрез годините, откакто е на екран, Слави Трифонов си извоюва имидж на плейбой и ценител на женската …Apr 14 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!