10-годишно момиченце губи зрението си! Да помогнем да вижда живота!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Родителите на едно малко момиченце търсят помощ. Гюнеш е само на 10 годинки, а страда от тежката диагноза птоза на двете очи. Ето какво казва майката на детето:
Първият сняг заваля и донесе много радост за малки и големи. Но моето детенце, с всеки изминал ден губи зрението си и не се знае още колко време ще може да вижда и тя зимната приказка!

Изчезна 17-годишната Михаела, родителите й молят за помощ7-годишната Михаела Иванова от Камено е изчезнала на 29 декември сутринта, алармира баща й в социалн…Dec 31 2019vijti.com

Гюнеш е само на 10 годинки, а страда от тежката диагноза птоза на двете очички! Направихме изследвания в България и специалистите ни насочиха да търсим спасение в чужбина. След няколко запитвания се свързахме с турската болница Газиосманпаша и там ни очакват възможно най-скоро, за да спасят зрението на детето ми!


Време за губене нямаме, нямаме и необходимата сума, но вярвам че с подкрепата на много добри хора, ще успеем да съберем средствата. Първата оферта от болницата е на стойност 6000 евро, ще бъдат направени обстойни изследвания и на база на резултатите, ще се пристъпи към операции!

Само вие ангели на доброто, можете да спасите моето дете, за да вижда майка си, баща си, всички добри хора, да играе с дечицата и да граби от живота! Моля Ви, помогнете ни, с всяко дарение от 5, 10 или повече, дарявате светлина на детето ми! Моля Ви, с цялото си майчино сърце, споделете, за да достигне до повече хора и помогнете! Вярвам, че няма да ни оставите в този труден за нас момент!

ХелпКарма: https://bg.helpkarma.com/…/za-svetlina-v-ochite-na-giunesh-…

Дарителска сметка:
IBAN: BG58STSA93000026538440
BIC: STSABGSF
Гр. Варна
Гюнеш Хемати

Източник: glas

Зов за помощ: 400 овце в Исперихово останаха без храна за зимата заради пожар на Коледа400 животни бедстват в пловдивското село Исперихово заради липсата на храна. Запасите са изгорели пр…Dec 29 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!