Яша! Софи Маринова смая с големия си балкон, разхлади бозките в басейна ВИДЕО

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Софи Маринова може да е певица от лекия жанр и в личен план да е много скандална, но пред хората тя винаги е изпитвала срам и никога не се е разсъбличала публично. Но за всичко си има първи път. 

Последните горещи дни накараха Софка да хвърли дрехите и смая мрежата с големия балкон, който упорито е крила досега. Чалга фурията безспорно може да застане до колежките си с най-големи гърди, които до този момент са виждали само мъжете в живота й.

 

Изненадващо за всички, Софи качи няколко снимки, на които я виждаме по бански в басейна. Някои ще си кажат, че не е нищо особено, но определено не сме свикнали от нея на такива еротични кадри. А огромните й гърди веднага приковават вниманието и накараха феновете й да се запитат „къде ги е крила досега“.

Етрополската звезда е решила да е разхлади на басейн, но не издава къде точно се намира той. „Софче, време е за море, зарежи ги тея басейни“, съветват я фенове. Но тя ще бъде цяло лято по морето и със сигурност ще се възползва от него. Но Софи не крие, че не обича да я разпознават и да се снима с хората по плажа, затова предпочита по-уединени малки басейни, където се събира с приятели и колеги./show.blitz.bg

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!