Ясновдиката Гюкчен ни изправи на нокти: Обяви докога ще ни мори вирусът

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Илиана Чаушева, по-известна като Гюкчен, е родена в град Пещера. Ясновидката е потомствена лечителка вече седмо поколение, психолог, специалист по традиционни системи за лечение с елементи на енергоинформатика. В началото на всяка година тя прави безпогрешна прогноза за
идните 12 месеца както в национален, така и в международен план.

Валя Ахчиева: Пишат пациенти като болни от коронавирус, властта ни манипулира Рaзcлeдвaнeтo нa Aхчиeвa пoкaзвa кaк лекари са се организирали чрез изследвания да докажат, че сит…Jul 9 2020vijti.com

Тя разкрива, че от началото на пандемията от коронавирус хората са започнали още по-често да я търсят. Въпросите, които най-често й задавали, били свързани с това дали ще загубят работата си и ще останат ли здрави. „Особено тези, които са в сферата на ресторантьорството и туризма, бяха най-притеснени и питаха ще фалират ли бизнесите им“, разкрива Гюкчен, цитирана от retro.bg. Нейното мнение за появата на Ковид-19 се различава от това на част от колегите й, които считат, че вирусът се е появил, за да накаже човечеството, което руши планетата си.

Според Гюкчен той е изкуствено създаден и целта му е да оправдае по някакъв начин световната икономическа криза, която е била планирана да настъпи точно през 2020 г. „Вирусът няма да си тръгне до няколко месеца. Това са пълни глупости. Ще остане още 3-4 години и ще трябва да се научим, да свикнем да живеем с него“, категорична е ясновидката.

Още в края на миналата година Гюкчен предвиди, че през март, когато всъщност коронавирусът дойде в България, над страната ни ще има тежки вибрации, които ще ни донесат сериозни проблеми. „През 2021 г. ще има атаки по нашите банки, но се надявам да не стигаме до голям крах“, прогнозира още тя.

Илиана Чаушева е сред най-посещаваните от звезди и политици гадатели у нас, а някои от най-фрапиращите й пророчества вече са се сбъднали. Припомняме, че тя беше единствената гадателка, която каза, че Великобритания ще излезе от ЕС още през 2016 г. и позна. Освен това видя атентата на бургаското летище и обединението на Балканите.

Коронавирусът в България: кабинетът удължи епидемичната обстановка до 31 юли

Министерският съвет прие решение да удължи срока на обявената извънредна епидемична обстановка до 31 юли 2020 г. Това бе обявено от здравния министър преди повече от седмица, но сега се взима официално. В мотивите си кабинетът посочва ръста в броя на заразените както по света, така и в България.

„За периода от 9 юни до момента се отчита значително завишаване на броя на дневно регистрираните случаи в страната. Удължаването на извънредната епидемична обстановка, свързана с разпространението на COVID-19 на територията на страната, ще даде възможност да се засили прилагането на временни противоепидемични мерки, с цел ограничаване разпространението на заболяването и опазването на живота и здравето на гражданите“, пише още в мотивите.

С близо 120 млн. лева ще бъдат подпомогнати земеделските стопани в страната по мярката Covid-19 от на Програмата за развитие на селските райони 2014 – 2020 г., съобщи правителствената информационна служба след като Брюксел разреши България да ползва част от парите по програмата за мерки заради коронавируса. Те са за няколко сектора – „Плодове и зеленчуци“, „Маслодайна роза“ „Винени лозя“, „Декоративни растения“, „Животновъдство“ и „Пчеларство“. Размерът на помощта зависи от вида на стопанството.

На заседанието си правителството определи реда, по който работещите на първа линия с коронавируса ще ползват ваучери за 210 лв. Тази възможност бе записана в Закона за здравето. Ваучерите са за минимум 7 нощувки в категоризирани или регистрирани места за настаняване и могат да се ползват еднократно до края на ноември. Парите ще се плащат авансово след издадена заповед от ресорния министър. От помощта ще могат да се възползват медици, служители на МВР и регионалните здравни инспектори и др.

Галена и малкият ѝ син са с коронавирусГалена и малкият ѝ син Александър са с коронавирус. Това разкри в емоционален пост в социалните мреж…Jul 8 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!