Яни и Лилия от „Фермата“ заплетоха голяма интрига с обща снимка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Гаджета ли са пчеларят Яни и певицата Лилия от „Фермата”? Този въпрос отново изплува между феновете на звездите от аграрното риалити, които продължават да ги следват в социалните мрежи и след края на поредния му сезон. Интригата между двамата се заплете наново заради общ техен пост в Инстаграм със снимка, на която са заедно.

По празниците Яни пусна кадър, на който се вижда, че празнува Нова година с жена, но понеже половината ѝ лице не се вижда, не стана напълно ясно дали това е Лилия Семкова. Тя освен това не беше отбелязана по име в публикацията.

Този път нещата май са по-ясни. Двамата споделят кадър с медийно заглавие, че Яни е срещнал любовта, а самият той допълва: „Само луксът ни липсва Лилка. Трябва повече да дойм пчелите”. Като се абстрахираме от правописа на Яни, изглежда нещата между двамата вече са точни.

Самата Лилия Семкова също се включва с коментар: „И аз повече да пея”, който е придружен с емотикони, които на практика доказват новината за появилите се отношения. По всичко изглежда, че резултатът от последния сезон на „Фермата” е нова двойка. Само времето и – както потвърждават самите участници, парите – ще решат дали те ще станат семейство.

Пчеларят Яни от „Фермата“ най-сетне показа красивата си половинка – лика-прилика са двамата! (СНИМКА) Победителят от трети сезон на „Фермата“, Яни Андреев, най-сетне повдигна завесата на личния си живо…Jan 3 2023vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!