Яна Маринова призна за развода СНИМКА

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Яна Маринова нямаше как да не реагира на слуховете, които в последно време активно обикалят публичното пространство – а именно, че се развежда със съпруга си Тихомир Винчев.

В крайна сметка актрисата не се забави много с реакцията си, а тя, вероятно, ще изненада мнозина, които вече са продължили с въображение сценария в личния й живот.

От профила си в социалните мрежи Яна Маринова, която в момента е на площадката на новия филм „Игра на Доверие“, отрече, че е в процес на развод.

„Всичко, което съм мечтала през живота си, винаги е било – свобода. Да бъда това, което харесвам и обичам, и никога това, което хората биха очаквали. И това се отнася, както за героинята ми Даниела в „Игра на Доверие“, то така и за мен самата.

Псп: За тези, които ще намерят скрит смисъл – няма такъв. Обичам си мъжа и не мисля да се развеждам“, пише красавицата във виртуалното пространство.

Яна Маринова си пусна снимка без капка грим и определено събра всички овацииЯна Маринова събра всички овации със снимката, която си пусна без капка грим- натурална, усмихната, …Feb 22 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!