Яна Маринова побесня на пътя, настигна шофьор с натокана кола и го помля

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кадър видео ФБ/Яна Маринова

Яна Маринова, дълбоко възмутена от постъпката на млад шофьор на пътя, сподели случката в профила си в социалната мрежа.

Честно от време на време и на мен ми прекипява. Един с наточена кола тръгна да гони жена, която пресече неправилно за да й крещи и да й свири. Настигнах го и му казах колко му е отвратителна постъпката. Трябва да показваме на такива колко са смешни и нелепи и колко са „гъзари„, написа актрисата.

Яна Маринова към Путинофилите: Айде на вас да се случи, това което става с хората в УкрайнаВсе повече известни личности дори в България започват открито да се обявяват против започнатата от П…Feb 25 2022vijti.com

Под поста се изсипаха множество одобрителни коментари за това, че е взела отношение и не е гледала безучастно.

За съжаление са прекалено много такива изроди!!!На мен ми се случи с детска количка на пешеходна пътека!!!също даде газ!!!Или пък като видят жена зад волана!!!Живея от 30 години в Германия и съм постоянно зад волана…но в България ми се изправя косата, когато шофирам!!НЯМА ПО ЛОШИ И АРОГАНТИ ШОФЬОРИ от българските 🤮

Тези ефетаджиии…където все бързааат и все се оправяяят със законитеее хаадеее и без тях !
Браво Яна Маринова 👏 и аз съм като теб !
Но никой не ни бръсне за правдата …

Нещата не стават със саморазправа а със Държавност , ако започнем да влизаме в лични разправии само ще докараме още по голяма агресия . Но това не значи обществото да е безучастно и бездушно а да се изработи и одобри официална държавна система по която дали чрез видео или снимки да се съобщи на съответните органи които вече да потърсят отговорност от агресора !

🌹Благодаря…,но на тъква хора не можеш да направиш дори и забележка…,преди няколко месеца бях свидетел на нещо подобно в Ловеч…,той слезе да се бие с хората, за това, че не са му дали предимството…,изглежда ,че материала наистина ни е такъв…?

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!