Юлиан Вергов-Стефан Данаилов плати сметката ни в заведение на собственото си погребение

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Незабравимият актьор Стефан Данаилов е платил сметката на по-младия си колега Юлиан Вергов в деня на собственото си погребение.

За тази странна случка разкри самият Вергов в онлайн рубриката на Тото от „СкандаУ“.

Обявиха завещанието на Ламбо: Забранил е продажба на апартамента в „Лозенец“Апартаментът на Стефан Данаилов в столичния квартал „Лозенец“ пустее вече повече от година след смър…Feb 24 2021vijti.com

Веднага, след като поднесли цветята си на Мастера, групичката актьори, сред които са били Ваня Щерева и Стефания Колева, се отправила към популярно заведение в центъра на София. „99 процента от хората, на чиито погребения съм бил, не биха искали да виждат такива жалейки по тях.

Разбира се, на всеки му е мъчно… Повече биха се зарадвали хората да празнуват, да се забавляват заради тях и да ги изпратят с аплодисменти. Все пак животът продължаваха. Например, когато почина Ламбо, светла му памет, след погребението отиват в заведението, защото Ламбо беше голям бохем. Ще си ходят вече, викат сметката, идва сервитьорът и казва:
„Сметката е оправена!“. „Кой пък е платил сметката?“, питат колежките. „Ламбо я плати“, отвръща им той. И настръхнали…“, разказа Вергов.
[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!