Юлиан Вергов е актьорът посинил Диана Димитрова?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В пресата се появиха твърдения, че актьорът, пребил от бой Диана Димитрова преди 5 години, е Юлиан Вергов. Обвиненията към него бяха поместени в най-новия брой на “Уикенд”, а вестникът твърди, че те са потвърдени от цели 7 независими източника.

Изключително неприятната случка се разиграла през пролетта на 2017 г., на снимачната площадка на сериала „Откраднат живот“. В поредицата Диана влиза в образа на д-р Зорница Огнянова, а колегата Вергов играе доц. Банков.

Димитрова и Вергов за кратко пренесли интимните сцени от сериала в реалния живот, но след кратка и бурна връзка двамата се разделят, а това поражда остър конфликт помежду им. Всичко това става достояние и на екипа на сериала, пред който те си разменят обидни реплики.

Според публикацията на „Уикенд“, конкретната причина Диана Димитрова да бъде пребита от Юлиан Вергов, е реплика, която тя прави по адрес на дъщеря му – 15-годишната тогава Алена. Вергов обвинява Диана, че се опитва да манипулира детето му и обезумял от гняв налита да я бие с шамари и юмруци. Целият екип на сериала, около 30 човека, стават свидетели на побоя. Част от тях споделят пред вестника, че в опит да се защити, Диана също го удря и с ноктите си издира лицето му почти до кръв.

Ден след инцидента продуцентът на сериала Евтим Милошев избира да заеме страната на Юлиан Вергов и обвинява Диана Димитрова, че едва ли не е провокирала побоя. Актрисата не си вади медицинско свидетелство, но прави шокиращите снимки, които избра да покаже 5 години по-късно, в началото на тази седмица.

До този момент нито Диана, нито Вергов са коментирали официално твърденията на в. “Уикенд”.

Заради силният обществен отзвук прокуратурата се самосезира още във вторник, а според Lupa.bg актрисата вече е била разпитана. Източници на сайта твърдят още, че ако Вергов бъде признат за виновен по това обвинения би могъл да получи до 2 години ефективен затвор.

Актрисата от сериала „Откраднат живот“ Диана Димитрова посочи кой е биячътАктрисата Диана Димитрова е била разпитвана повече от 2 часа днес от прокурор в Софийска районна про…Nov 30 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!