Ще плачат за bTV: Жестока гавра с Иван и Андрей в Нова тв

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Точно на празника по повод Независимостта на България стартира новото шоу на Нова телевизията „Пееш или лъже“. Негов водещ е Димитър Рачков, а в панела от съветници има три константни лица – продуцентите Иван и Андрей, както и бившата изгора на комика – Мария Игнатова.

Всеки епизод ще има и по двама гост съветници. В първия епизод на шоуто това бяха Наталия Симеонова и Магърдич Халваджиян.


Панелът от съветници в първия епизод на шоуто

Игнатова попадна първа под ударите на Рачков, а причина бяха както отношенията им в миналото, така и пиянската ицепка на изгората на Игнатова – Ивайло Нойзи Цветков.

„Най-загубените герои след Хензел и Гретел, при нас дойдоха Иван и Андрей. Вие се разхождате между телевизиите – днес сте тук, утре в Tv7, после не знам къде“, поде подигравателно Рачков за двамата любимци на зрителите.

Иван не се посвени бързо да скастри комика за заучените му смешки, но получи удар:

„Безработни продуценти не мисля, че трябва да ми правят забележки“, заяде се отново Рачков.

Първата звезда, която трябваше да отсява певците от лъжците в шоуто получи и съвет от Иван:

„Важното е чувството ти за хумор да не пада на това на нивото водещия, то едва ли може и да е толкова ниско“, каза той, а Рачков естествено не остави последната дума да е на продуцента:

„Внимавай да не те изгоним и от тук“.

Някои от зрителите побързаха да коментират в страницата на шоуто, че това е доста неуважително отношение към колегите му, други пък хванаха чистия хумор в устата на Рачков.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!