Ще падне ли носът на Александра Богданска?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Александра Богданска май пак си е оперирала носа, забелязаха зрителите на „Биг Брадър“. Веднага след появата на водещата в социалните мрежи заваляха коментари защо Алекс изглежда така, видя Lupa.bg. Обонятелният й орган е почти на изчезване и прилича на двойничка на фолк певицата Емилия. Бившата на Даниел Петканов е напът да остане без нос.

„Тук съм за сеира, следя дали носът на Сашка ще падне“ – коментира зрител, заливайки се от смях.

Богданска в миналото беше известна с естествената си красота, благодарение на която изгря, но вече е неузнаваема. Причината за това са драстичните корекции, към които тя прибегна, след като започна да се развива като инфлуеснър. Първата операция беше за гърдите ѝ, която тя обясни с факта, че често рекламира бански, но за да се обръщат към нея брандовете, трябвало да има по-голям бюст. И все пак, тя не се изкуши да сложи много силикон и към днешна дата те изглеждат естествено. Това не може да се каже за носа ѝ.

Емилия, в чието копие се е превърнала Сашка

Преди няколко години моделката замина за Турция с тогавашния си съпруг Даниел Петканов, където и двамата си направиха ринопластика. И макар преди обонятелният й орган да не бе толкова перфектен, изглеждаше хармонично с чертите на лицето ѝ и мнозина се съгласяват, че преди да си направи чипо носле, е била по-красива. След като се реши на тази интервенция обаче, лицето ѝ се промени тотално и няма нищо общо с момичето, което стана известно в миналото. След това Богданска си направи още няколко корекции – направи скулите си по-изразени и си сложи филър и в брадичката. Разбира се, устните й също не са естествени.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!