Щерката на Илия Павлов отчаяна: Понякога единственото, което искам, е да умра

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мисли за самоубийство минават през главата на дъщерята на Илия Павлов – Паола. Мрачните намерения връхлитат 28-годишната жена в моментите, в които болките от заболяването й са толкова силни, че единственото, което иска тогава, е да умре.
Това сподели самата Паола преди броени дни в личния си профил в инстаграм. В дълга изповед наследницата на застреляния бос на „Мултигруп“ и Дарина Павлова разкрива душата си пред своите близки и последователи.

Димитър Недков: Илия Павлов бе разстрелян в краката на детеКогато го убиват, Илия Павлов пада в краката на дете, което излизало по същото време от кооперацията…Feb 3 2020vijti.com

Паола страда от ендометриоза (гинекологично заболяване, което влошава яйчниковия резерв и намалява броя на яйцеклетките) и създава онлайн платформата Gaia Collective, в която жени с подобни казуси могат да споделят своите проблеми, пише „България днес“. През март т.г. тя дори се снима гола в името на кауза, с която се е ангажирала лично от години.

През миналото лято щерката на Павлов е претърпяла лапароскопия, с която нежеланата и опасна тъкан най-накрая е трябвало да се премахне, а заедно с нея да изчезнат и жестоките болки. Очакванията на Паола животът й да се нормализира и веднъж завинаги да се отърве от неприятната болест и болки вероятно не са се потвърдили, а близо година по-късно болките явно са все така нетърпими.

Паола с майка си Дарина

В текста Паола разкрива, че денонощно е във връзка с лекари, а употребяваните медикаменти не са никак малко. На няколко пъти младата жена споделя, че това са все неща, които хората отвън не могат да видят, а тя не ги е разкривала досега.
„Ето какво не виждате на тази снимка. Случаят, когато ми срязаха окото, защото не успях да се преборя с пет очни инфекции за една година.

Случаят, когато ми отрязаха сливиците, защото постоянно се инфектираха. В тях намериха части от зъби. Случаят, когато едва не умрях заради алергия. Случаят, в който ми махнаха полипите от вътрешността на матката. Самоубийствените мисли, когато болките бяха толкова силни, че единственото нещо, което ми се иска, е да умра“, разказва за ужаса, който е преживяла Паола.

Дъщерята на Дарина Павлова се сгоди тази година за дългогодишния си приятел Даниел. Двамата от години правят опити за бебе и Паола умишлено отлагала сватба, защото не иска двамата да останат без наследници.
Малко след като публикува личната си история онлайн, Паола изтри както публикацията си, така и целия профил в инстаграм, видя „България Днес“.
Към публикацията младата жена бе прибавила чисто гола снимка, на която е покрила гърдите си с ръце.

28-годишната Паола живее в САЩ, където е инструктор по йога. Тя има брат на име Илия-Калоян, както и сестра, Венцислава Найденова, която е от първия брак на Илия Павлов.
„От България ми липсва въздухът. Всичките ми спомени от детството са свързани с България – с музиката, с танцуването, с доматите, с таратора. Тараторът ми е любимото нещо на света. Ще науча децата си как се правят таратор, кюфтета, кебапчета“ – споделя Паола в едно от редките си интервюта.

Пишман лекар без малко да остави дъщерята на Илия Павлов без яйчнициТежък здравословен проблем измъчва малката дъщеря на Илия Павлов. За перипетиите си и годините, прек…Jul 30 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!