Шофьор от ПТП-то на прелеза: Учудвам се на глупостта и простотията на някои

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Пътнотранспортно произшествие преди дни в Пловдив – „Катастрофа на прелез, кой е виновен?“. Ето какво каза по този повод единият от шофьорите, участници в катастрофата:

„Здравейте. Аз съм водачът на лекия автомобил – прочетох всички коментари и съм дълбоко изумен от глупостта, неграмотността на някои от „знаещите“. Нека поясня за всички – пред автобуса имаше две спрели коли, а пред мен – една. Автобусът потегля от знак СТОП, изчаквайки първо двете коли, които са пред него да преминат кръстовището, а моята кола е в покой, влачена повече от 5 метра в статично положение – от стопа до позицията, в която е на снимката, без изобщо да потегли.

А причината за произшествието е, защото водачът на автобуса явно вместо да продължи направо от средна лента, както е бил решил първоначално, в последния момент решава да потегли рязко надясно през прелеза!!! Учудвам се на глупостта и простотията на всички писали, виждайки явното нарушение, което самият водач на автобуса впоследствие призна като изцяло негова вина“.

Хванаха мъж, карал без шофьорска книжка в продължение на над 70 годиниВъв Великобритания при проверка на 83-годишен шофьор е било установено, че той кара без шофьорска кн…Jan 31 2022vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!