Шофьор одра кола, остави бележка с телефона си. Извини се!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Светът е голям и спасение дебне от всякъде. Благодаря на човека, написал ми снощи да не губя вярата в доброто“, написа Красен Кинчев в мрежата.
Ситуацията е повече от позната за българските шофьори, още повече за тези в София, щета по паркирана кола. Виновният водач обаче е решил да излезе от анонимност, да се извини и да остави координати, за да може да възстанови повредата, с помощта на бележка.

Мъж зареди бензин за десет лева без колата му да отчете, предизвика моментална проверка / СНИМКИ и ВИДЕОТемата за поскъпването на горивата става все по-актуална и със сигурност ще бъде такава и в следващи…Oct 12 2021vijti.com

Постъпка, която без съмнение е достойна за уважение. Още повече, че в коментарите под поста с историята, много водачи споделят за идентични случаи, в които колите им са одрани или ожулени, а виновният спокойно духва.

Коментиращите в една от големите столични групи посрещат с радост постъпката, но и споделят своя горчив опит. Вижте мненията им:

„Аз така се запознах с гаджето ми. Ударих колата му“, пише Пламена Атанасова.

„Хубаво щеше да е и аз да бях видяла подобна бележка, но уви, поредна „паркинг“ щета“, добавя Д. Коцева.

„Аз съм намирала бележка, че съм спряла опасно и си плача за смяна на задна броня. Много съвестни съседи имам! Благодаря на Бога!“, добавя К. Маринова.

„И сега очакваме поне 10 души да звъннат, че е била тяхната кола“, шегува се С. Марков.

За дни поста има няколко хиляди харесвания и повече от 100 коментара. Постъпката ясно контрастира с повечето случки по нашенските улици. За съжаление често сме свидетели на грозни ситуации при засичания, а мръсните номера в битките за паркоместа са ежадневие.

Именно подобни случки обаче показват, че има и друг, далеч по-хубав начин за уреждане на отношенията на пътя, с добро!

Млад шофьор се преобърна с колата си, дете на 14 години загинаВ Плевенско дете е загинало след пътен инцидент, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на М…Sep 17 2021vijti.com


Източник: glasnews

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!