Шокираща версия: Коритаров умрял след ваксиниране

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Журналистът Георги Коритаров, който почина рано тази сутрин на 61-годишна възраст, е бил диагностициран с Ковид-19. Той дори не е подозирал, че е заразен, тъй като само преди няколко седмици е бил ваксиниран, научи Lupa.bg.

Вчера по обяд Коритаров е бил откаран по спешност в болница „Токуда“, където е дал положителен PCR. Имал е и сърдечна недостатъчност и обща отпадналост.

Последните 5 минути на Георги Коритаров от предаването вчера-ВидеоВчера е било последното предаване по телевизия „Евроком“ на журналиста Георги Коритаров. Както писах…Apr 6 2021vijti.com

Коритаров проявил симптоми вчера сутринта по време на ефир, съобщиха негови колеги. Трудно дишал, не можел да се изкашля, сърцето му прескачало. Завалял думите и едва довършил предаването си. Към обяд се влошил и почти припаднал в редакцията на телевизията. Веднага повикали линейка и го закарали в болница „Токуда“. Именно там било установено, че журналиста е заразен с Ковид-19.

Георги Коритаров е бил ваксиниран с първа доза и предстояло тези дни да му поставят втора, казал самият той на началника си Георги Харизанов, когато се появили съмненията, че е заразен с коронавирус. Това е и причината той да не вярвал, че е имал Ковид-19. Не е ясно каква ваксина му е била поставена, но негови колеги смятат, че е била „Астра Зенека“. Възможно е Коритаров да е бил ваксиниран, докато е бил болен, допускат негови колеги.

Почина журналистът Георги Коритаров – съболезнования! На 61-годишна възраст внезапно е починал журналистът и публицист Георги Коритаров. Скръбната вест с…Apr 6 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!