Шеф Манчев направи пищен бал на дъщеря си! Тя се оказа негово копие СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Шеф Иван Манчев се похвали в социалните мрежи с абитуриентския бал на дъщеря си Виктория. Тя завърши Италианския лицей преди месец, но едва преди няколко дни отпразнува с близките си този важен ден. 

Няма как да не отбележим, че порасналото момиче е одрало кожата на известния си баща. А тя е голямата му гордост, тъй като е единствената дъщеря сред още двама синове.

Виктория се е спряла на красива блестяща рокля, но е предпочела да бъде с кецове, вместо с неудобни високи обувки. Все повече абитуриентки през последните няколко години се отказват от токчетата и предпочитат удобството пред красотата.

На събитието присъстваха другите две деца на лицето на „Кошмари в кухнята“ – големият Христо, който се е превърнал в магнит за жените, както и малкият Алекс. Разбира се, в центъра на тържеството бе и новата половинка на шеф Манчев – бизнесдамата Ива Бека, както и нейната дъщеря, която явно се разбира прекрасно с децата на готвача.

„Моята прекрасна дъщеря Виктория днес си взе „довиждане“ с училище, за да продължи пътя си напред и нагоре. Попътен вятър, Вики! Вярвам в теб, обичам те!“, написа гордият татко.

Най-вероятно Виктория ще продължи образованието си в чужбина и няма да се занимава с готварство, макар да е наследила таланта на баща си. Тайно се надявал, че тя ще наследи неговия бизнес, но пък я е оставил сама да търси своето поприще без да оказва натиск./ show.blitz.bg

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!