Шефът на хакерската фирма се къпе в охолство: Впечатляващи снимки от огромните му яхти и палати

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Шефът на хакера Кристиян Бойков – Иван Тодоров, бе задържан на софийското летище във вторник, след като кацна в България с полет от Истанбул. В разгара на хакерския скандал собственикът на фирмата за киберсигурност „ТАД Груп“ замина за Канада, според самия него работното му посещение там било планирано отдавна. От прокуратурата обаче го обявиха за издирване и издадоха европейска заповед за арест, но Тодоров и адвокатите му бяха категорични, че той няма да се крие от правосъдието и сам ще се прибере в България, както се и случи.Тодоров бе задържан за 72 часа и се сдоби с обвинение за подбуждане към кибертероризъм.
Алекс Ковачев и Гери Малкоданска живеят в прекрасен дом – модерен, луксозен, много красив СНИМКИAлeĸc Koвaчeв cъбpa пoглeдитe c дизaйнepcĸия cи дoм, жилищeтo e ĸaтo oт ĸopицa cпиcaниe. Aлeĸc Koвaч…Jun 15 2019vijti.com

Обвинения заради хакерската атака срещу базата данни на НАП получиха и служителят на Тодоров – Кристиян Бойков, и търговският директор на фирмата Георги Янков. След арестите Бойков и Янков бяха освободени под парична гаранция от 20 хиляди лева. Оказа се, че собственикът на фирмата за киберсигурност „ТАД Груп“ Иван Тодоров е доста заможен и е имал славата на един от най-състоятелните бизнесмени в София. Тодоров участва в управлението на цели 32 фирми, чрез които си е подсигурил бохемски живот – от луксозен по-луксозен, установи ПИК. Едва ли е случайно, че скандалният бизнесмен живее в една от топрезиденциите на не по-малко скандалната „Артекс“, която се прочу покрай продажбата на евтини апартаменти на политици в аферата „Апартаментгейт“. От собствениците на „Артекс“ – строителните предприемачи Мирянови, кибершефът купува преди 4 години фирмата им „СБ БОЯНА“ ЕООД.

Тодоров, чиято фирма чрез базата данни на НАП е шпионирала министър-председателя Бойко Борисов, главния прокурор Сотир Цацаров, депутата Делян Пеевски и евродепутата Емил Радев, е обитавал един от 45-те апартамента в 5-звездния комплекс „Стела Бояна“ със специален достъп, построен в полите на Витоша, в квартала на богатите – „Бояна“.
Няма спор – обектът е свръхмодерен, с покрит басейн, сауни, парни бани, частен фитнес, изумителна градина с ротонда, парк със селектирани растителни видове, а най-интересното е, че в комплекса на обвинения в кибертероризъм Тодоров всички архитектурни елементи са проектирани с принципите на фъншуй за балансирана и зареждаща среда.

Около мъж, демонстриращ подобен охолен начин на живот, естествено, има и красиви жени. А красивите жени трябва да бъдат глезени… С любовниците си обявеният за издирване Тодоров редовно е напускал страната в посока екзотични дестинации по цял свят. Островите с лазурните плажове, зимните курорти, скъпите хотели, луксозните ризорти, яхтите са били ежедневие за собственика на „ТАД Груп“.
Младият бизнесмен, чиято компания бе уличена в хакването на базата данни на НАП и източването на данните на 5 милиона българи, има и дъщеря, която редовно е пътувала с него в чужбина. Момичето е на видима възраст около 10 години, но с майка му Тодоров отдавна не живее. Настоящата му приятелка е брюнетка на име Гергана, която обаче за неопределено време ще трябва да се раздели с луксозния живот, който ѝ е подсигурявал погнатият от прокуратурата за политически рекет бизнесмен.

Източник: Ретро
Ники Дойнов се сдоби с луксозен апартамент в баровска кооперацияНики Дойнов е поредната знаменитост, която се е обзавела с луксозен апартамент в един от най-престиж…Jul 15 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!