ШАМАРИЛИ сина на Ирина Тенчева в „Къщата на инфлуенсарите“! Иван БЕСЕН (Потулват случая)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Грандиозен скандал стои все още потулен в риалити предаването„Къщата на ифлуенсърите“, разкри сайтът Intrigi.bg. Наследникът на Ирина Тенчева – Спас Сарачинов, който е сред участниците, е бил жертва на агресия в Къщата. Доведеният син на Иван Христове бил шамаросан, и то не от кого да е, а от самия Емил Каменов.

Популярният монтански бабаит бил гост-звезда в „Къщата на инфлуенсърите“ и влязъл в пререкание със сина на Ирина Тенчева. В пристъп на гняв и типично в стила си, Емо ударил шамар на Спас, който най-малко от него очаквал подобна агресия. Припомняме, че Емо Каменов стана известен в предаването „Къртицата“, чиито продуцент бе именно доведеният баща на Спас – Иван Христов.

Узнали за физическата саморазправа, Ирина и Иван моментално нахлули в Къщата и потърсили сметка на продукцията, позволила подобна агресия.

Ирина била бясна затова, че са посегнали на детето й и поискала Спас веднага да напусне Къщата. 17–годишният звезден наследник обаче пожелал да остане, тъй като вече е събрал доста последователи и фенове покрай участието си.

Напрежението между Каменов и Иван Христов обаче все още тлее и се усети тези дни по време на участие на Йонислав Йотов-Тото, на което гости бяха Иван и Андрей. Певецът покани на сцената и Емо Каменов, но щом го видя, Иван показно го неглижира и заяви, че няма да се ръкува с него именно защото е ошамарил доведения му син.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!