Цял свят я видя по целулит и коремче! Ева Лонгория без свян се показа от плажа (РЕАЛНИ СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Така изглежда една реална жена на плажа – нищо, че е световна звезда и милиони въздишат по нея! Актрисата Ева Лонгория не се поколеба да покаже на света малките си „несъвършенства“, а феновете й останаха във възторг.

Това лято няма много звезди, които радват феновете с плажни снимки , но Ева Лонгория неизменно спокойно позира пред папараците – самочувствието на мексиканката явно няма да липсва на никого. Наскоро онлайн се появиха нови кадри, на които се вижда как 49-годишната дива се наслаждава на море, слънце и пясък в компанията на съпруга си Хосе и сина си Сантяго.

За изявата си Ева избра бански от две части в сочно оранжев цвят – с връзки и максимално свободни чашки.

Въпреки неравната кожа, Ева изглежда здрава и чувствена – блясъкът в очите й се оценява от мъжете по целия свят. Лонгория постоянно е включена в списъците на най-сексапилните звезди и това не е изненадващо – класическата фигура на пясъчен часовник и тъмната кожа не могат да не зарадват мъжката половина.

Ева Лонгория бански

снимка
Splash/Gallo изображения

Имайте предвид, че Ева следи какво яде и трудно понася диетите – според нея тя просто обожава боб, а също и … печено пиле! Актрисата, въпреки натоварения си график, обича да готви. И това не е просто готвене, но тя дори написа собствена книга с рецепти: „Кухнята на Ева: Готвене с любов за семейството и приятелите“.

В предговора на тази книга Ева казва, че дори не може да преброи огромния брой пъти, когато тя, перфектно облечена и гримирана, с шикозна прическа, готова да излезе на поредния червен килим, е вадила пиле и картофи от фурната, приготвена за семейството й.

Ева Лонгория на плажа

снимка
Splash/Gallo изображения

Много от ястията на Ева в книгата й се основават на нейното мексиканско наследство – като салса от томатило, тамалес, хуевос ротос (пържени яйца и картофи) и пан де полво (мексикански плосък хляб).

Ева Лонгория несъвършенства

снимка
Splash/Gallo изображения

„Ще прозвучи много изтъркано, но вярвам, че красотата идва отвътре. Вярвам, че няма нищо по-красиво от това, когато в една стая влезе уверена, интелигентна, спокойна жена. Майка ми ме научи на това, така че въпреки че бях грозното патенце в семейството си, нямах лоша връзка с външния си вид. Това ме научи, че не трябва да завися от него. Знаех, че ще бъда умна, знаех, че ще бъда забавна, така че дори да съм в „А-списъка“ или посланик на L’Oréal, това не ме определя напълно.“

Ева Лонгория целулит

снимка
Splash/Gallo изображения

Ева Лонгория плаж

снимка
Splash/Gallo изображения

Няма как да не аплодираме подобно отношение към живота, нали?

Редактор: Петя Иванова
[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!