Цяла България им се смее, но те си мислят, че тънат в лукс / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]


След участието в предаването „Смени жената“ пиленцата от Монако отново станаха за смях, макар че те са свикнали да бъдат обект на всевъзможни подигравки, които да разчитат като завист. Така официално Нина и Боби Димитрови вече се изложиха и в национален ефир – който е пропуснал да разбере за „луксозния им живот“, вече знае всичко.

Дори след хилядите осъдителни коментари двамата продължават да си живеят в една лъжа и да вярват, че са публични личности в Монако, които тънат в лукс и охолство. Двамата вчера отпразнуваха 35-я рожден ден на Нина в Сен Тропе на топ луксозно място само с випове.

bTV удари дъното с влюбените пиленца от Пловдив / ВИДЕОbTV, изглежда, удари дъното, след като пусна нов сезон на „Смени жената“ само две седмици след финал…Jun 5 2022vijti.com

Първата топ локация за снимки беше най-луксозното място – лятната резиденция на Chanel. Денят продължи отново с много звезден блясък около Нинчето, защото пиленцата се озоваха на ВИП купон в Сен Тропе – по думите им само с топ звезди.

Снимките продължиха на яхтеното пристанище. Единствената, която има честта да бъде близка с тези „звезди“, е Норчето Недкова. Плеймейтката честити рождения ден на своята дружка по душа и акъл.

Често тримата си почиват заедно в Монако и сигурно търсят мъж на Нора, който да може да им осигури къща до тази на Филип Плейн. Смехът с тях няма край, а излагацията е пълна.




Пиленцата от Монако съвсем не са случайниКадри и снимки инстаграм/dimitrova_nina_world Участието на инфлуенсърите Нина и Боби, по-известни ка…Jun 7 2022vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!